Det ser onekligen ganska lovande ut för Bitcoin

Det ser helt klart bra ut för Bitcoin i dagsläget. Kryptovalutan har återhämtat sig väldigt starkt sedan den bottnade i vintras. Nu finns det inget som är säkert inom trading och investeringar och allting handlar om sannolikheter och odds. Men från de 20-25 år som jag sysslat med trading så ser det faktiskt ganska bra ut just nu. Formationer och mönster som dessa brukar fortsätta starkt. Hur säker kan man vara? Tja, säg att du har en tärning med 6 sidor. Jag tror en fortsatt uppgång gäller på 4 av de 6 sidorna. Får vi en situation liknande den vi har nu i diagrammet nedan så kommer värdepappret fortsätta upp 4 gånger av 6 och den kommer att gå ner 2 gånger av 6. Bra odds? Ja, mycket bra odds.
Med en uppgång menar jag att vi kommer att nå nya highs för Bitcoin. Tror jag det kommer gå rakt upp? Nej, det tror jag inte. Jag tror vi kommer att forsätta hacka oss uppåt på ungefär samma sätt som nu. På vägen upp så kommer den falla hårt ibland för att skaka av sig svaga händer. 10000 dollar nivån kommer bli extra tuff. Men som sagt, det är bara 4 gånger av 6 som jag tror det lyckas på. Övriga gånger går det ner och du kommer att förlora pengar.